MB Servisas ES

MB Servisas ES

God morgon. Jag är uppriktigt glad över att ni valt att komma in till bloggen denna morgon också och jag hoppas ni kommer tycka om de inlägg jag tänkt skriva till er idag. Jag kanske har sagt det till er förut men det är mycket som händer i mitt liv just nu. Det har varit flera olika projekt på gång här hemma i villan i Motala, både inom- och utomhus. Som husägare anlitade jag ett företag som hjälper till med allehanda renoveringsarbeten i Motala. Det är ett företag som verkligen har lyckats att få det precis som jag ville ha det, och företaget jag talar om heter MB Servisas ES.  

 

Det är nya golv som har lagts i både kök och vardagsrum, och även tak och väggar har målats i köket. Tack vare att jag tycker att det jobb de utfört är så bra, ville jag berätta om MB Servisas för er, kära läsare. Det är många som skulle kunna ha nytta av att anlita det här företaget då det finns hantverkare med vitt skilda kompetenser som kan renovera och fixa med i stort sett allt i ett hem. Alla hantverkare har flera års erfarenhet och är välutbildade. Det finns så klart flera firmor som kan hjälpa till med renoveringsarbeten i Motala och då kan det kännas svårt att veta vilket företag man ska välja. Nu talar jag utifrån att det är just MB Servisas ES jag anlitat och de är kända här i Motala för att vara seriösa och för att göra utomordentligt bra jobb. Vi är några grannar som har anlitat deras tjänster så ni kan alltså känna er helt trygga om ni anlitar dem. Det är verkligen riktigt roligt att få berätta en positiv nyhet till skillnad från många andra som skrivit i sina bloggar när de råkat ut för dåliga byggföretag som inte varit seriösa. 


Kommentarer är stängda.