Massage i Västervik

Massage i Västervik

Hej alla mina vänner och bekanta. Alla är lika varmt välkomna till bloggen och till att läsa ytterligare ett inlägg som ska handla om något jag tycker är riktigt bra, massage. Äntligen är det torsdag och det är dags för massage igen. Ingen kan vara gladare än jag. Nu direkt efter jobbet ska jag ge mig iväg på denna massage i Västervik. Det är min arbetsledare i hemtjänsten som berättade att hon blivit hjälpt av att gå på massage här i Västervik på ett företag som heter Mia´s massage och friskvård, och min arbetsledare talade sig helt varm om det här företaget. 

 

Detta med massage verkade spännande tyckte jag och så blev det så att jag bestämde mig för att prova jag också. Nu har jag gått på massage några gånger och mår jättebra i både kropp och själ. Det kan låta som en klyscha, men massage är verkligen bra för alla. Det vore verkligen kul om jag kunde få någon av er läsare att också prova på denna härliga massage i Västervik. Bor ni i Västervik eller i dess omnejd är Mia´s massage och friskvård är ett bra företag att gå till. Oavsett om ni endast önskar en stunds avkoppling, eller om ni behöver en behandlande massage, kan ni få detta när ni går dit. En vanlig svensk klassisk massage är det som fungerar bäst för mig. Det är viktigt att ta hand om sig och investera i sig själv, till exempel genom att unna sig massage. Maria Bertilsson Lindholm som äger och driver det här företaget är utbildad inom massageterapi och kan genomföra de flesta typer av massagebehandlingar. Ni som är intresserade av massage i Västervik borde höra av er till Mia´s massage och friskvård och boka tid.  

 


Kommentarer är stängda.