Vad kommer det mer för trafikdrivande åtgärder då?

Jag har ju börjat ganska bra, tycker jag själv, med mina beskrivningar av trafikdrivande åtgärder till din blogg eller till din webbplats.

Hittills har vi tittat på Trackbacks, Twingly, Bloggportalen, mailutskick och lite på en tjusig mind map över trafikdrivande åtgärder. Jag kommer inte tala om nått mer just nu, för jag är trött, men på sikt så kommer vi titta olika bloggtjänster som Knuff.se, Intressant.se med flera, hur man får stora bloggar att länka till dig, hur man jobbar med sökmotorer, hur man ser hur många besökare man har, vi går igenom vad RSS är och hur man kan använda det på ett bra sätt, vi ska prata om hur man köper teknisk utveckling från utvecklingsekonomier (ja det går, det är larvigt billigt och inte så läskigt som man kan tro), hur man skapar ett varumärke och hur man underhåller det med mera med mera.

Jösses jag tror jag skulle kunna skriva en bok :) Eller så är det AW-ölens förhöjda självförtroende som talar  :) På en bitter punkt kan jag tillägga att Magnus Betnér inte accepterat mig som vän på Facebook än. Det blir extra förkrossande på grund av att han har typ 4 900 vänner. 4 900 människor dög, men inte jag hehe.

Sov gott nu – det ska jag göra! :)
/Tobias Franzén

  • Share/Bookmark

Tags: ,