Ny idé: re-paparazzi med Tilde de Paula

När jag promenerade till jobbet idag ägnade jag mig åt lite professionellt dagdrömmande. Som vanligt när jag dagdrömmer har jag nått någon eller några fantastiska framgångar, och så även den här gången.

Idéen fick jag när nån skvallertabloid i min dröm ringde upp mig och ville ha en kommentar kring de påstådda romansryktena mellan mig och Tilde de Paula. I drömmen svarade jag kvicktänkt, som man alltid gör i dagdrömmer, att jag hade väldigt mycket skvaller och hemligheter, och om jag bara blev bjuden på en bra lunch så skulle jag avslöja allt.

Jag ringer och stämmer av med Tilde eftersom det naturligtvis ligger en massa sanning bakom dessa snaskiga rykten.

Utrustad med en dold kamera möter jag upp journalisten på Stureplan och vi rör oss iväg för att äta en god affärslunch mot att jag börjar avslöja min historia. Under hela lunchen berättar jag de mest vansinnga överdrifter, (som jag kan bevisa eller iaf underbygga med massor av indicier), så att journalisten tror att hon har världens scoop.

Jag får en lunch – jag får betalt för informationen, och samtidigt som artikeln släpps i tidningen kommer bakgrundshistorien och filminspelningen ut på bloggen – och sprids naturligtvis vind för våg :)

Gratis lunch, lite pengaroch ett gott skratt. Om det är någon som är i position att genomföra detta och har tillräckligt med balls så vore det otroligt roligt!

/Tobias Franzén

  • Share/Bookmark

Tags: , , , ,