Ett nytt kapitel – hej då Gates, hej Jobs

Idag har jag tagit det stora steget att gå från PC-världen till Mac-världen. Efter att goda vänner länge och väl tjatat på mig och berömt sina egna val av datorer är det dags för mig att prova på något nytt.

Det som fick droppen att rinna över och mig att nära nog skicka min lilla PC ut genom fönstret var när Windows Update hängde sig vid uppdateringen av printerdrivrutiner samtidigt som mitt batteri, som f.ö. bara räcker i ungefär fem minuter, dog. Det kan tyckas som en liten grej, men efter tusentals problem blev det för mycket :)

Stats på datorn:
# 2.4GHz Intel Core 2 Duo
# 4GB 1066MHz DDR3 SDRAM – 2×1GB
# 250GB Serial ATA Drive @ 5400 rpm
# SuperDrive 8x (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
# Bakgrundsbelyst tangentbord (Svenskt) & Användarhandbok (Svensk)

# MB751ZG/A IPOD NANO (4TH GEN)8GB RED-ZGG
# MB112ZM/A APPLE WIRED MIGHTY MOUSE-ZML
# MB110Z/A APPLE KEYBOARD-INT
# MB382ZE/A APPLE LED CINEMA DISPLAY-ZEE 24″

Min nya härliga MAC

Min nya härliga MAC

Bifogar lite underhållning som ska befästa min övertygelse om att jag har köpt rätt pryl.

  • Share/Bookmark

Tags: , ,